Concertagenda

Programmering 2019

Zondagmiddag 22 december        Kerstconcert ‘In deze stralende nacht’

Martinuskerk te Sint-Oedenrode, aanvang 15.00 uur, vrije toegang

Onder leiding van Willem Heldens en met Brechje van den Brand aan de vleugel brengt het koor een mooi programma met bekende en minder bekende kerstliederen zoals Noël nouvelet, O magnum mysterium en Gabriel’s message. De titel van het concert verwijst naar de prachtige compositie ‘Sure on this shining night’ van Morten Lauridsen. In het muzikale intermezzo speelt Luc van Eijk vier fraaie kerstliederen op bugel. Tenslotte nodigt het Roois Gemengd Koor iedereen van harte uit om mee te zingen met de volkszang.

Luc van Eijk (25 maart 1998) is vanaf zijn 8ste lid van Fanfare NJA, waar hij altijd koperblaasinstrumenten heeft gespeeld (achtereenvolgend cornet, trompet en bugel). Hij heeft les gehad van Jan van der Heijden en Remco Spierings. Op dit moment studeert hij montage aan de Filmacademie RITCS in Brussel en is hij zoveel mogelijk in Sint-Oedenrode om muziek te maken.

Dinsdagavond 24 december            Kerstavondviering Zorgcentrum Odendael

Het is een vast gegeven dat het Roois Gemengd Koor de dienst op kerstavond 19.00 uur in Zorgcentrum Odendael te Sint-Oedenrode opluistert.

Programmering 2020
In 2020 bestaat het Roois Gemengd Koor 75 jaar. Reden voor feestelijke activiteiten vol muziek en zang!

Zaterdagochtend 15 februari verzorgt onze dirigent Willem Heldens een muziekcollege voor belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om samen met ons een muziekstuk in te studeren en uit te voeren. De ochtend duurt van 9:30 – 12:00 uur (incl. pauze) en vindt plaats in Cultureel Centrum Mariëndael te Sint-Oedenrode. Voor deelname vragen wij een bijdrage van € 5,- (consumpties zijn voor eigen rekening). Doe je mee? Meld je dan uiterlijk 10 februari aan via fam.habraken@hotmail.com (vol = vol).

Zaterdag 30 mei is er een muzikaal tochtje op en langs de Dommel.

Zondag 7 juni vieren wij onze 75e verjaardag met een feestelijk jubileumconcert in Mariëndael.

Zondag 11 oktober zijn we te horen tijdens Rooi Vol Koren.

Zaterdag 19 december brengen we samen met andere Rooise koren een kerstconcert.

Kijk voor onze eerdere concerten onder Terugblik.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial