Concertagenda

Programmering 2019

Zondagmiddag 15 september        Concert ‘Vrijheid klinkt door’

Martinuskerk te Sint-Oedenrode, aanvang 14.30 uur, vrije toegang, met pianobegeleiding van Brechje van den Brand en muzikaal intermezzo door de harpisten Luca Appeldoorn en Annelies Bremmers

Sint-Oedenrode staat het weekend van 14 en 15 september in het teken van 75 jaar bevrijding. Dit concert is daar een onderdeel van en vindt na de officiële herdenking plaats. Het koor zingt een brede variatie aan liederen van We’ll meet again tot Mae-e en van het Largo uit Symphony No. 9 “From the New World” van Dvorak tot Imagine van Lennon. Muziek waarin de vrijheid doorklinkt! Zie ook www.meierijstadherdenkt.nl.

Zondagmiddag 22 december         Kerstconcert

Martinuskerk te Sint-Oedenrode, aanvang 15.00 uur, vrije toegang

Dinsdagavond 24 december            Kerstavondviering Zorgcentrum Odendael

Het is een vast gegeven dat het Roois Gemengd Koor de dienst op kerstavond in Zorgcentrum Odendael te Sint-Oedenrode opluistert.

Kijk voor onze eerdere concerten onder Terugblik.

In 2020 viert het Roois Gemengd Koor haar 75-jarig bestaan. Reden genoeg voor feestelijke activiteiten vol muziek en zang!