Dirigent en begeleider

Nicky Bouwers studeerde zang (Master) en directie (Bachelor) aan het Utrechts Conservatorium. Momenteel studeert zij verder bij Charlotte Margiono. Sinds 2010 is zij werkzaam als oratoriumzangeres, dirigent en stemcoach voor koren.

Nicky is regelmatig te horen als oratoriumzangeres in o.a. werken van Bach, Händel, Rossini en Saint-Saëns. Als alt soliste deed ze mee aan de Cd-opname van De XIV Stonden, van de Vlaamse componist Paul Schollaert, o.l.v. Kurt Bikkembergs. Ook heeft zij met organist Jos van der Kooy video-opnames gemaakt. 

Nicky Bouwers dirigeert diverse koren; van Oude Muziek tot Popmuziek. Zij is gespecialiseerd in stemvorming aan koren en is de zangcoach van diverse koren o.a. van het Nederlands Studenten Kamerkoor bij twee projecten en in het seizoen 2017/2018.

Brechje van den Brand uit Sint- Oedenrode studeerde klassiek piano aan het Brabants Conservatorium en Argentijnse tango aan het conservatorium in Rotterdam.

Ze is actief in het Rooise muziekleven. Brechje geeft les en begeleidt regelmatig koren en solisten en organiseert concerten voor jonge talenten. Behalve piano speelt zij ook accordeon en volgt vioolles.

Brechje begeleidt het Roois Gemengd Koor op projectbasis bij concerten.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial